pondělí 13. května 2013

Exercise - LEGS

Každý den si cvičím. Dělám různé cviky, na břicho, nohy, ruce atd. Chodím běhat a celkově se snažím pořád hýbat - ale o mém vztahu ke sportům až v dalším článku. :D Jednu část mého cvičení tvoří posilování na nohy, mám různé své cviky, ale nikdy nevynechám tuto sérii cviků jako takový bonus navíc. Obrázek jsem nalezla asi někdy v prosinci a od té doby ho každý večer realizuji. :D Tedy- od prosince až do dubna každý večer - teď jsem byla opět skoro měsíc nemocná a naprosto bez sil, tak jedu tyto cviky opět od minulého týdne. U každého cviku se zde sice píše např. 20x dřepy, 40x na špičky, 30x výpady.. ale já si to dělám tak nějak podle sebe, takže ne 20x dřepy, ale třeba 50x, ne 40x na špičky, ale 90x... podle toho jakou mám zrovna energii. :) Také se snažím úroveň zvyšovat - proto jiná čísla. 


Děláte vy nějaké cviky na nohy? Znáte tuto sérii? Prosím, pokud ano a cvičíte si, budu moc ráda, pokud se podělíte do komentářů, moc ráda se inspiruji! :) 

PS: GiveAway je stále v provozu! Více ZDE . 

Pavlína H.

2 komentáře:

  1. zajímavé cvičení, já dělám dřepy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřepy jsou podle jednoho mého známého - osobní trenér - nejlepší cvik na zadek :) , ale mě z nich hrozně bolí kolena!:( :D

      Vymazat

Jsme moc rády, za všechny vaše komentáře :)