úterý 23. dubna 2013

PRVNÍ SPOLEČNÁ BRIGÁDA (The first joint brigade)

Klárky táta vlastní firmu a na sobotu 21.4. pro nás našel práci. Pracovaly jsme od 8:00 až do 19:00, ale z domu jsme vyjížděly už v 6:30! Jely jsme do Nymburka a tam jsme natáčely online přenos na internetový sport video server Tvcom. Přesně jsme natáčely přenos soutěže v Aerobiku. Více o soutěži najdete ZDE .


Na soutěži vystupovalo opravdu velké množství skupin a různé kategorie. Už když jsme tam přišly, tak jsme si všimly jedné známé tváře, blogerky Pavlíny Vosejpkové. Měla tam stánek s kosmetikou MUA a Maybelline NewYork, tak jsme si s Klárou obě pořídily novou věcičku do sbírky. Já si koupila ještě, než jsme začaly natáčet oční stíny, které mají 12 barev, jsou to přírodní odstíny na NUDE líčení. Klárka si později koupila tvářenku, která jí šikulce hned spadla. 

To je program soutěže! To vše nás čekalo natáčet!

Na začátku natáčení nám Klárky táta, aby nám šla práce lépe od ruky donesl kafe - cappuccino. Odpoledne  jsme dostaly chvíli volna. Protože se naprosto skvěle orijentujeme, tak jsme snad hodinu hledaly restauraci! Ta restaurace byla hned vedle budovy, kde jsme natáčely. :DD A okamžitě jsme byly zklamány. Restaurace byla na způsob školní jídelny a za jedno jídlo chtělí 180kč! Tak nakonec vyhrál automat s bagetama a tousty. Někdy odpoledne jsme měly chutě, tak jsme si ještě skočily pro točenou zmrzlinu a daly si další kratší pauzu.. :))

Po té opět následovalo několik hodin, plných natáčení. Chvíli já, chvíli Klárky. Mezitím co jedna natáčela, druhá hlídala na pc v živém přenosu, aby byl přenos čistý a stříhala kategorie. 
V pravém sloupci nahoře je Klára, já jsme úplně dole. Ve stejné řadě dole kde jsme já je na druhé straně K. jak upravuje v počítači. A uplně v levo nahoře jsme obě spolu. Prosím, buďte k nám tolerantní, myslím ohledně našeho vzhledu. Vstávaly jsme v 6:00, máme jen řasenku a denní krém a byla neděle! :DD

A na konci jsme se konečně donutily dojít za Pájou (blogerkou z první části článku). Ano, musím přiznat, že jsme se styděly jak dvě malý děti. "Takže, budeme jí tykat nebo vykat?" prostě jsme přemýšlely nad úplnými hloupostmi. Když jsme za ní přišly, veškerý ostych spadl, více se dozvíte v dalším článku!! :)) Bude i obrázek. :)

A tady je menši vtip na konec..
Levá strana: Tento komentář jsme si psaly samy, jako takovou představu nad reakcí okolí a radostí z naší "nadanosti" pro natáčení. Na pravé straně vidíte krutou realitu... ach ach... :DD

Pavlína H.


2 komentáře:

Jsme moc rády, za všechny vaše komentáře :)