středa 22. května 2013

Nakupování (Shopping)

Dnes po škole jsem se potřebovala odreagovat, tak jsem zamířila jen na malou chvíli do OC Letňany, abych si něco koupila. Mým cílem bylo koupit si musli. :D Tento článek je první nákupní, zatím jsme ještě neukazovaly hned čerstvě pořízené věci, tak jsme si řekla, že bych mohla začít dnes. :)  

Musli jsem vybírala snad ze všeho nejdéle! Teď si budete myslet, že jsem blázen, ale hledala jsme musly, které má ve 100g nejméně kcal. Nechtěla jsme klasické cornfleksy. Tohle má na 100 g  438 kcal a celé balení má 700g a stojí pouze 55 Kč- je od Bona Vita. (-pokud víte o nějakém musli s nízkým obsahem kalorií, napište! Já jsem viděla, že i od Fitness mají okolo 441 a výše, tak pokud víte, určitě napište). Vážně nejsem blázen! :D

Pak jsem skočila do dm a na svou slevenku 25% jsme pobrala pár deodorantů Adidas. Moc se mi líbí jejich design a už jsem je párkrát měla a jsou fajn. :)

Kde jsem strávila také hodně času, bylo CaA. Hned mi padly do oka tyto botky, které jsou koženkové, s průřezy a neuvěřitelně pohodlné. Paní prodavačka říkala, že jich dovezly pouze 2 páry. Tak jsem si říkala, že v nich snad nepotkám dalších 1000 lidí. :D 

Mé nákupy v CaA stále pokračovaly. Neměla jsem moc náladu na nějaké zdobené oblečení a spíše jsem se už viděla doma v pyžamu. Tak mi padlo do oka tohle fuschiové, žíhané triko. Mám trička podobné materiálem i střihem tomuto a vím, že jsou hrozně pohodlná. Tak jsme si ho koupila.

To je k mému dnešnímu nákupu vše. Nakupujete rádi? Chodíte občas do CaA? Já tam občas zajdu, všude se dá něco pěkného najít. :) 

PS: Opět připomínám, že GA stále běží! Zúčastněte se ZDE

Pavlína H.



6 komentářů:

  1. ty boty jsou zajímavé, ještě jsem žádné podobné neviděla :) a triko je fajn, taková jednoduchá klasika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také ne, proto mě ty boty zaujaly :) a to triko, ano to je klasika:D:)

      Vymazat
  2. To triko je náhodou bezva. Mám taková jednoduchá a bez potisku nejraději. I ty deodoranty nevypadají špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám tyhle trika ráda:) Spreje krásně voní! Bude recenze:)

      Vymazat
  3. Věci pěkný :)) Jo, já tam taky občas zajdu, nic světobornýho tam nemají,a le občas se tam najdou super kousky ;) třeba o víkendu jsem si tam koupila super modrý puntíkovaný kraťásky a měkunkou mikinku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)Přesně tak, ale skoro všude se dá něco pěkného najít. :) Myslím, že vím, jaké šortky myslíš, ale nejsem si jistá. :D

      Vymazat

Jsme moc rády, za všechny vaše komentáře :)